Nieuws

RABO ClubSupport

Resultaat voor Wijkcentrum De Erikant

Ook dit jaar heeft Stichting Wijkbelangen Heikant meegedaan aan de Rabo Clubsupport actie.

Voor het verbeteren van de entree van het pand Wijkcentrum De Erikant, Norenberg 19, hebben wij vanuit de actie een bedrag van € 92,76 ontvangen.

Iedereen die op Stichting Wijkbelangen Heikant gestemd heeft, bedankt.


Protocol Corona

Dit protocol kun je via deze link: PROTOCOL, inzien, eventueel downloaden, ondertekenen en inleveren in Wijkcentrum De Erikant.

Voor de komende tijd is ter bestrijding van het Corona virus een protocol opgesteld dat door gebruikers van Wijkcentrum De Erikant moet worden nageleefd bij hun activiteiten, voor zover die door mogen gaan binnen de RIVM richtlijnen.


VRIJWILLLIGERS GEZOCHT:

GEZOCHT:

Betrokken vrijwilligers in Heikant-West, maar ook van daarbuiten,  om mede Wijkcentrum De Erikant draaiende te houden.

Wij zoeken mensen die zich verwant voelen met de wijk Heikant en op zoek zijn naar een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie.

Tot de taken behoren, onder andere, het openen en/of sluiten van het wijkcentrum, het optreden als gastheer/gastvrouw, waaronder inbegrepen het opnemen van kleinschalige bestellingen, bereiden van warme of koude drankjes en het afrekenen van de bestellingen.
De vaatwasser doet de “rest”.

Deze werkzaamheden vinden plaats tijdens de georganiseerde activiteiten in de ochtend, middag of avond.
De roosters worden gemaakt aan de hand van jouw mogelijkheden.

De grote verscheidenheid aan activiteiten en diversiteit aan mensen waar je mee in aanraking komt maakt dit vrijwilligerswerk bijzonder leuk en interessant.

Wil je wat meer weten over Wijkcentrum De Erikant kijk dan op onze website,  www.wcdeerikant.nl of  neem contact op met Mieke Hoddenbagh, tel. 06-11306626.
We maken dan een afspraak om met elkaar kennis te maken en te kijken of dit iets voor jou zou kunnen zijn.  

 2,292 total views,  2 views today