Vrijwilligers


Help mee je wijk weer tot leven te wekken!

De Heikant is een prachtige wijk om te wonen daar zijn we het wel over eens, maar er mist nog een kloppend hart.

Veel bewoners, en echt niet alleen ouderen, voelen zich eenzaam in de wijk en hebben geen plek in de buurt om anderen te ontmoeten voor een hapje, drankje en een goed gesprek.

In april 2019 heeft daarom wijkcentrum De Erikant na lange tijd opnieuw zijn deuren geopend om weer gebruikt te gaan worden als centrum voor de bewoners en verenigingen in ons noordelijk woongebied en ook die in de rest van Veldhoven.

Voor al die bewoners willen wij het wijkcentrum zo gezellig mogelijk inrichten met een uitnodigend bargedeelte en schappelijke prijzen voor de koffie en drankjes.

Maar ook voor het tegen een betaalbare prijs huren van een zaal voor een gezamenlijke activiteit of vergadering van je
(buurt-)vereniging ben je dicht bij huis aan het juiste adres.

Gaat dat allemaal vanzelf?

Nee, natuurlijk hebben we daar veel hulp voor nodig van vrijwilligers, zowel per direct om die gezelligheid ook werkelijk vorm te geven alsook later om het centrum mee te helpen runnen.

 Met ingang van half maart zoeken we enthousiaste vrijwilligers die b.v. een paar uurtjes per week van hun vrije tijd willen geven om mee te helpen dat kloppende hart tot leven te wekken en wat van die eenzaamheid te helpen verdrijven. Mensen die het gezellig vinden om als gastvrouw of gastheer op te treden, een kopje koffie of thee te schenken en een praatje te maken met de gasten.

Iets voor jou?

Als je dat wel iets lijkt, meld je dan aan; alleen, met vriend of vriendin of met je eigen partner. Je zult zien, het is fantastisch leuk om dit samen te doen en wat uurtjes nuttig te besteden aan de mensen uit je wijk.

Heb je nog vragen of wil je je aanmelden neem dan contact op :
Mieke Hoddenbagh, tel. 06-11306626

488 totaal aantal vertoningen, 2 aantal vertoningen vandaag